Årets uppstickare: Hallstaparken

Årets inspiratör: Mikael Metzmaa

Årets grundbult: Handelsbanken

Årets exportföretag: VDL AB

Årets uppstickare 2013

Hallstaparken AB

Motivering
Med en sprudlande entusiasm och en energi som aldrig verkar ta slut har ägarna av Hallstaparken skakat liv i gamla Folkets Hus. På mindre än ett år har gamla Folkets Hus blivit en av Hallstahammars nya mötesplatser för mat, musik, dans och konferens.
En värdig vinnare av Årets Uppstickare!

Årets inspiratör 2013

Mikael Metzmaa

Motivering
Genom sitt aldrig sinande engagemang i Handelsplats Hallstahammar har han inspirerat handelsföretag i kommunen att tillsammans gör vi underverk. Han har även fått dem att börja skapa en ny organisation, som kommer att ge avtryck i handeln och i kommunen flera år framöver.
Hallstahammar Först!

Årets grundbult 2013

Handelsbanken i Kolbäck

Motivering
Företaget har stått stadigt i myllan sedan 1917 i Kolbäck och är en av få banker som insett att ”cash is money”. Med ett professionellt bemötande och nöjda kunder har Handelsbanken vunnit flera priser internt.
Nu är det dags för det stora priset: Årets Grundbult.
Grattis!

Årets exportföretag 2013

VDL Bus & Coach Nordic AB

Motivering
Genom medveten satsning på export har företaget tagit stora exportandelar i Norden. Exporten står idag för 40–50% av företagets omsättning. Största bolag i Finland och på väg in i Norge gör att företaget rullar vidare med oförtruten kraft. Boka plats för nästa resa med ett diplom i handen.
Grattis!

Foto: Roger Pistol