mingle-2011Årets uppstickare: Hallsta Möbeloutlet

Årets inspiratör: Stina Elg

Årets grundbult: Stiftelsen Strömsholm Djursjukvård

Årets Exportföretag: Kolbäcks Återvinning AB

 

Årets uppstickare 2011

Hallsta Möbeloutlet AB

Motivering
Entusiastiska ägare, med kompetens och serviceanda, har på kort tid, skapat ytterligare ett attraktivt besöksmål i Hallstahammar. Hallsta Möbeloutlet AB är en värdig uppstickare, med stor utvecklingspotential i framtiden.

Årets inspiratör 2011

Stina Elg

Motivering
Företagare, författare, mångsysslare och ordvrängare som har många strängar på sin lyra. Stina har många idéer och är fantastisk på att omsätta det i fyndiga texter och härlig musik. En inspiratör, som gärna talat positivt om sin kommun.
Heja Hallsta!

Årets grundbult 2011

Stiftelsen Strömsholm Djursjukvård

Motivering
Sveriges mest kända djursjukhus, som tack vare framsynthet och spetskompetens garanterar bästa möjliga service och vård för både smådjur och hästar. Har sedan starten 1964 vuxit till ett av kommunens större företag och är därmed en högkvalitativ grundbult, som står sig, i såväl hög- som lågkonjunktur.

Årets exportföretag 2011

Kolbäcks Återvinning AB

Motivering
Genom att förändras från detaljist till grossist har Kolbäcks Återvinning AB kraftigt utvecklat sin handel med andra länder. Exporten har ökat från 9% till 60% av företagets omsättning under två år. En affärsstrategi som gör företaget till vinnare av utmärkelsen Årets Exportföretag 2011.

Foto: Erik Oksanen