FrukostmöteFrukost i Hallsta, torsdag 3 maj 2018

07:30 – 09:00 i Hallstaparken Folkets hus, Hallstahammar

 

Årets fjärde Frukost i Hallsta är den 3 maj och vi håller som vanligt till i Hallstaparken, Folkets hus i Hallstahammar. Temat för denna morgon är ”Besöksnäringen i sommar”.

Hur gick det för Konst-och kulturrundan 2018? Blev det besöksrekord? Föreningen och lokala aktörer berättar under morgonen.

Vad kan du hitta på i sommar i Hallstahammars kommun med omnejd? Vår egen besöksnäringsutvecklare Mari Högkvist berättar för er.

Vad händer på Westerqwarn i sommar? Hur stor blir nya scenen? Joakim Graning, ägare av företaget gästar oss berättar denna morgon.

Vår kulturchef Sven-Olof Juvas berättar om vad som kommer hända på Skantzenområdet och i Kulturhuset under sommaren.

Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd och sponsor är Hallstahammar promotion. Moderator är Madeleine Ahlqvist. Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.