FrukostmöteFrukost i Hallsta, torsdag 7 juni 2018

07:30 – 09:00 i Westerqwarn, Mölntorp

 

Årets femte Frukost i Hallsta är den 7 juni och vi håller till denna gången på Westerqwarn i Mölntorp. Denna morgon får du höra om lyckade leaderprojekt och om vilka medel som finns att söka fram över.

Strömsholm lanserar den 6 juni, under Strömsholmsdagarna, ett unikt hästmuseum via app i din smartphone. Under morgonen berättas det mer om detta lyckade Leaderprojekt.

Mia Lundqvist, verksamhetsledare för Leader Mälardalen, berättar om vilka medel som finns att söka och vad man kan söka till. Vem kan söka, passar vår idé och hur gör vi? Mia svarar på dessa frågor och berättar även om Ung i Mälardalen som är mindre projektmedel som ungdomar kan söka.

Vi kommer även under morgonen presentera företaget Benify som erbjuder en portal med arbetsgivarförmåner till privata och offentliga miljöer. Det är helt gratis för leverantörer att ansluta sig. Vill du också bli lokal leverantör av erbjudanden till Hallstahammar kommuns medarbetare? Besök frukostmötet så får du veta mer.

Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd och sponsor är Hallstahammar promotion. Moderator är Madeleine Ahlqvist. Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.