FrukostmöteFrukost i Hallsta, torsdag 4 april 2019

07:30 – 09:00 i Hallstaparken, Folkets hus

 

Nästa Frukost i Hallsta är den 4 april. Denna gång är temat ”Nyheter från Hallstahammars kommun”. Vi berättar vad som har hänt och vad som är på gång inom olika verksamheter i kommunen.

Carin Becker Åström, kommunchef, inleder mötet och berättar övergripande om vad som händer inom kommunen.

På detaljplanefronten var 2018 ett rekordår för samhällsbyggnadsenheten och Hallstahammars kommun. Emil Lindström, planarkitekt, informerar om detaljplanerna som vann laga kraft under årets gång.

Ett nytt näringslivsprogram är på gång, Madeleine Ahlqvist, näringslivschef berättar om vad det innebär.

På tekniska förvaltningen har det skett en del omorganiseringar. Lär känna vår nya tekniska chef Carina Elliot som berättar om hur läget ser ut nu.

I somras var läget tufft på bygg-och miljöförvaltningen. Anders Östlund, chef på Bygg-och miljöförvaltningen kommer och berättar om hur läget ser ut nu och fram över.

Skantzö Bad & Camping har 50-års jubileum i år. På frukostmötet får du veta mer om hur detta ska firas och vi lottar ut två 10-kort till Skantzöbadet.

Håkans Hembageri har fått ny ägare, Camilla Larsson och Nick Westman. På frukostmötet möter du de nya ägarna då de berättar om sina planer fram över.

Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer fram till klockan 9.00. Efter frukostmötet har du möjlighet att ställa frågor till representanter från de olika förvaltningarna.

Frukostsponsor denna morgon är Hallstahammar Promotion.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

I och med din anmälan ger du även samtycke till att Hallstahammar Promotion få lagra de uppgifter du lämnar vid registreringen. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet och informera om kommande aktiviteter.

Vi vill också upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med frukostmötet. Bilder och film kan komma att publiceras på Hallstahammar promotion och Hallstahammar kommuns webbplats samt i sociala medier.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.