FrukostmöteFrukost i Hallsta, onsdag 12 juni 2019

07:30 – 09:00 i Knytpunkten, Stallbacken 6, Strömsholm

 

Nästa Frukost i Hallsta är den 12 juni. Temat för morgonen är ”Hästkommunen Hallstahammar” och mötet hålls i Knytpunkten, Strömsholm. Ridskolan Strömsholm bjuder på en smaklig frukost.

Ingen har väl undgått att se tv-programmet ”I djurens tjänst” där vi fått följa bland annat veterinärerna på Evedensia Specialist-djursjukhus i Strömsholm. Visste du att en av veterinärerna i Strömsholm är nominerad till Årets veterinär? Vinnaren koras på Veterinärkongressen. Maria Ahlgren, avd.chef Evedensia Specialistdjursjukhuset och Cecilia von Hausswolff, Klinikchef på Evidensia Specialisthästsjukhuset gästar oss denna morgon.

Westbergs hovsjukvård blev 2018 vinnare i kategorin ”Årets nyföretagare” på Guldyra. Marie Westberg berättar om hur det går med deras relativt nya verksamhet.

Helena Ström, Vänsta Gård, är diplomerad Svensk Ridlärare Level 2, coach och specialutbildad inom hästens anatomi och träning av ridhästar. Hon driver familjeföretaget i Kolbäck. Där erbjuder de hästutbildningar för barn, ungdom och vuxna. Även Vänsta ryttarförening har sitt säte på gården.

Svenska Ridsportförbundet har sitt säte i Strömsholm och har huvudansvaret för utvecklingen av ridsporten. De bedriver verksamhet från lokal till internationell nivå. Kicki Ronnerberg-Bäckman, verksamhetschef förbund och samhälle, berättar mer om deras verksamhet under morgonen.

Ridskolan Strömsholm är frukostvärd och bjuder oss denna morgon på en smaklig frukost innan vi drar igång med programmet. Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Där efter får du lyssna på intressanta intervjuer fram till klockan 9.00. Efter frukostmötet har du möjlighet att ställa frågor kring stöd och rådgivning till våra näringslivsfrämjande aktörer så som finns på plats för er.

Moderator för mötet är Madeleine Ahlqvist, Näringslivschef på Hallstahammars kommun.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

I och med din anmälan ger du även samtycke till att Hallstahammar Promotion få lagra de uppgifter du lämnar vid registreringen. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet och informera om kommande aktiviteter.

Vi vill också upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med frukostmötet. Bilder och film kan komma att publiceras på Hallstahammar promotion och Hallstahammar kommuns webbplats samt i sociala medier.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.