FrukostmöteFrukost i Hallsta, torsdag 5 september 2019

07:30 – 09:00 i Hallstaparken, Parkgatan 24, Hallstahammar

 

Nästa Frukost i Hallsta är den 5 september. Temat för morgonen är ”Företagsklimat” och mötet hålls i Hallstaparken, Hallstahammar. Svenskt Näringsliv är frukostvärd.

Mer information om programmet kommer i augusti.

Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Där efter får du lyssna på intressanta intervjuer fram till klockan 9.00. Efter frukostmötet har du möjlighet att ställa frågor kring stöd och rådgivning till våra näringslivsfrämjande aktörer som finns på plats för er.

Moderator för mötet är Madeleine Ahlqvist, Näringslivschef på Hallstahammars kommun.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

I och med din anmälan ger du även samtycke till att Hallstahammar Promotion få lagra de uppgifter du lämnar vid registreringen. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet och informera om kommande aktiviteter.

Vi vill också upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med frukostmötet. Bilder och film kan komma att publiceras på Hallstahammar promotion och Hallstahammar kommuns webbplats samt i sociala medier.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.