FrukostmöteFrukost i Hallsta, torsdag 1 februari 2018

07:30 – 09:00 i Knytpunkten, Strömsholm

 

Det är dags för årets första Frukost i Hallsta den 1 februari och vi håller denna gång till i Knytpunkten i Strömsholm. Temat för denna morgon är ”Strömsholmsdagarna”. För 100:e året i rad arrangeras det hästtävlingar i Strömsholms slottspark. Strömsholmsdagarna, 6-10 juni 2018, har ett utökat showområde, slottsvandringar, utställarområde, nationaldagsfirande och mycket, mycket mer.

Under morgonen får du höra mer om detta och om hur ni kan bli partner och marknadsföra ert företag under dagarna. Gå inte miste om detta tillfälle, det blir garanterat många besökare under dessa dagar.

Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd är Hallstahammar promotion och frukosten sponsras av Ridskolan Strömsholm. Moderator är  Madeleine Ahlqvist. Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.