FrukostmöteFrukost i Hallsta, torsdag 1 mars 2018

07:30 – 09:00 i Hallstaparken Folkets hus, Hallstahammar

 

Årets andra Frukost i Hallsta är den 1 mars och  denna gång håller vi till i Hallstaparken, Folkets hus i Hallstahammar. Temat för denna morgon är ”stöd för tillväxt i etablerade företag”. Då får du bland annat höra om ALMIs tillväxtprogram för utvecklade företag. Coompanion berättar om hur medarbetare kan gå tillsammans och ta över företag och Mälardalens Högskola om hur du kan rekrytera deras studenter och ge förslag på exjobb.

Visste du att en hel del tjänster från våra företagsfrämjande aktörer är helt kostnadsfria?!

Du som missade förra frukostmötet får även chansen denna gång att möta de som arbetar med Strömsholmsdagarna och ta del av möjligheterna att bli klassponsor, utställare eller VIP-gäst.

Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd är Hallstahammar promotion och frukosten sponsras av Björks Buss. Moderator är  Madeleine Ahlqvist. Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.