FrukostmöteFrukost i Hallsta, tors 5 oktober 2017

07:30 – 09:00 i Hallstaparken, Hallstahammar

Det är dags för ytterligare ett Frukost i Hallsta och vi håller som vanligt till i Hallstaparken. Hundar är inte bara människans bästa vän de kan även hjälpa oss på många olika sätt. Detta får vi höra mer om av företaget Hundar som jobbar. Vi tar pulsen på det nystartade företaget Skantzen Bygg AB som etablerat sig snabbt i byggbranschen och redan anställt flera medarbetare. Lena Rydberg-Ericsson från Köpings musteri gästar oss i soffan och berättar om sin verksamhet. Ett fullspäckat schema som vanligt.

Kom och umgås och nätverka med företagare och andra personer från näringslivet och få information om vad som är på  gång. Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd är Hallstahammars Promotion. Vi håller till i Hallstaparken och moderator är Joakim Graning.  Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya spännande saker.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret

(*) obligatoriska fält

Namn (*)

Organisation (*)

E-post (*)

Meddelande

Svara rätt på följande fråga för att kunna skicka meddelandet.

Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.